George Simion reacționează la acuzațiile lui Rareș Bogdan: „Noi, AUR, am fost 32 de ani la putere? Sau oamenii pensați?” – 4media.INFO

2 min read
George Simion reacționează la acuzațiile lui Rareș Bogdan: „Noi, AUR, am fost 32 de ani la putere? Sau oamenii pensați?” – 4media.INFO

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat luni, la Antena 3, că prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan, fost jurnalist, ar fi luat bani de la invitații din emisiuni.

„Omul ăsta, cum respiră, minte. Rareş Bogdan nu are curajul unei confruntări televizate în care să ne spunem părerile. Nu are curaj, nu este bărbat încât să intre prin telefon, să susţină aceste afirmații. Chiar ne-a ameninţat zilele acestea că o să se ducă să se plângă la șeful său Macron, că AUR l-a supărat şi suntem extremiști. Nu suntem extremiști. Rareş Bogdan minte. Aș vrea foarte, foarte tare să intrăm în direct cu Rareș Bogdan (…) Mai bine extremiști decât corupți”, a zis Simion.

„Rareş Bogdan care s-a îmbogățit pe seama românilor şi ne dă nouă acum lecții de moralitate. Noi, AUR, am fost 32 de ani la putere? Sau el când făcea emisiuni şi lua bani de la diferiți invitaţi? Avem şi martori în sensul ăsta (…) l-au văzut oamenii”, a adăugat co-președintele AUR.

„Mă bucur că de 4 zile delirează şi ne amenință că ne spune lui Emmanuel Macron. E, și? Ce-o să ne facă Macron, o să ne dea bătăiţă, ce o să ne facă? Rareş Bogdan s-a descalificat! Păcat că în treaba asta l-a trimis Klaus Iohannis, speriat că va fi suspendat. Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc”, a mai spus George Simion.

Navigare în articole

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.