Gianina Șerban(AUR): Am vizititat locația unde sunt depozitate ilegal deșeuri periculoase

2 min read
Gianina Șerban(AUR): Am vizititat locația unde sunt depozitate ilegal deșeuri periculoase

Distribuie acest articol!
Deputatul AUR Gianina Șerban a vizitat locația din județul Ilfov unde sunt depozitate ilegal deșeuri periculoase și a constatat că autoritățile nu au luat nici un fel de măsuri de protecție, iar în locația respectivă poate intra oricine dorește.
„În urma informațiilor apărute ieri pe toate canalele media, legate de depozitul *ilegal* de deșeuri extrem de periculoase din Bragadiru, am decis să caut locația pentru a vedea condițiile în care sunt depozitate acestea. Prima surpriză neplăcută a fost lipsa totală de securitate asigurată acestora, sub un singur lacăt și cu toate sigiliile rupte, ceea ce ar putea da idei unor “minți luminate” să recurgă la acte nesăbuite, sau să aibă acces copiii în joaca lor inconștientă.

Prevenirea unei nenorociri nu e luată deloc în calcul de autorități, acest depozit constituind un real pericol pentru sănătatea populației, siguranței naționale cât și pentru mediu (sol, aer și pânza freatică în cazul în care ar exista scurgeri).*Nu îmi pot seama exact dacă este vorba doar de erbicide, material radioactiv, ar putea fi si material explozibil acolo sau orice altceva ce ar putea fi folosit ca armă biologică.*Am contactat autorități ale statului și am solicitat un punct de vedere cu privire la subiect, am solicitat paza locației contactând serviciul de urgență 112. Voi urmări derularea activităților autorităților pentru a mă asigura că vor fi luate toate măsurile necesare pentru prevenirea unei catastrofe.”, a scris deputatul AUR Geanina Șerban pe pagina sa de Facebook.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.