„Iarna românilor” continuă. Senatorul Andrei Hangan (AUR), în mijlocul cetățenilor: mesajul nostru ajunge în toate localitățile din județul Brăila

2 min read

Campania „Iarna românilor” continuă și luna aceasta în județul Brăila. Senatorul AUR Andrei Hangan a mers în mai multe localități din județ pentru a sta de vorbă cu oamenii pentru că, în concepția partidului AUR, politica se face la firul ierbii. Politicienii trebuie să mențină constant legătura cu cetățenii.

De la începutul lunii și până în prezent, Andrei Hangan a mers, alături de alți membri ai filialei locale AUR Brăila, în localitățile Movila Miresii, Șuțești, Tudor Vladimirescu, Victoria, Berteștii de Jos, Tufești, Gropeni, Victoria, Berteștii de Jos, Tufești, Gropeni, Făurei, Tichilești și Berteștii de Jos. Până la finalul lunii februarie, AUR Brăila și-a propus să ajungă în toate localitățile din județ.

„Am discutat cu cetățenii despre problemele locale și naționale, dar și despre soluțiile acestor probleme. Suntem prezenți peste tot, printre oameni, pentru a-i informa despre activitățile noastre și pentru a le asculta problemele! Brăilenii sunt pregătiți pentru schimbare”, a afirmat Andrei Hangan.

Amintim că, până pe data de 1 martie, AUR își propune să ajungă pe fiecare stradă din România în cadrul campaniei „Iarna Românilor”. În cadrul acesteia, reprezentanții Alianței AUR vor fi alături de românii amărâți, care au nevoie de sprijin pentru a trece cu bine peste această iarnă dificilă. Prin această campanie, AUR își propune să ajungă în cât mai multe localități din întreaga țară, deoarece peste tot în România sunt români care au nevoie de sprijin.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.