Iași | Un protest împotriva vaccinării obligatorii va avea loc duminică, de la ora 15:00

2 min read
Iași | Un protest împotriva vaccinării obligatorii va avea loc duminică, de la ora 15:00

Duminică, 21 martie, la Iași va avea un loc un protest împotriva prevederilor din Legea Vaccinării, PL-x 399/2017, informează un comunicat de presă.
De asemenea, se va manifesta împotriva introducerii pașaportului de vaccinare. Evenimentul va avea loc duminică 21 martie, de la ora 15:00.
Un protest asemănător a avut loc pe 7 martie în București și în mai multe orașe din țară.
„Un grup de părinți din Iași organizează duminică 21 martie începând cu ora 15:00 lângă Prefectura din Iași un protestul civic și apolitic prin care vor cere public eliminarea prevederilor abuzive și neconstituționale din proiectul de lege PLx 399/2017 cunoscută și că legea Vaccinării Obligatorii, prevederi care vor institui OBLIGATIVITATEA vaccinării , atât pentru COPII cât și pentru ADULȚI, cu ORICE și ORICÂTE vaccinuri decide statul să achiziționeze.
Proiectul se vrea adoptat în Parlament în aceste zile. De asemeni se va milita și împotriva introducerii pașaportului digital de vaccinare, pentru că o dată introdus va însemna introducerea de facto a obligativității vaccinării.
Pașaportul digital de vaccinare se dorește a fi introdus sub pretextul relansării economice a turismului la nivel de UE însă va fi ‘oportunitatea’ care va deschide sfera posibilităților aplicării discriminărilor pe scară largă cum ar fi accesul la evenimente culturale, în restaurante, în magazine, săli de fitness și oriunde va consideră Guvernul. Așadar deviza noastră la Iași este ‘ Fără obligativitatea vaccinării ! Fără pașaport vaccinare!’ Sunt așteptați toți românii care nu vor o dictatură medicală ! Statul nu trebuie să devină proprietarul trupului tău ! Fă – te auzit înainte de a fi prea târziu !”, sună comunicatul.
Protestul are și o pagină de facebook și un clip de promovare.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.