Iată lista rușinii: „intelectualii” PSD-PNL care cer izolarea AUR

1 min read
Iată lista rușinii: „intelectualii” PSD-PNL care cer izolarea AUR

EDITORIAL

Publicat o zi în urmăon februarie 3, 2021

După ce timp de 30 de ani doar au spoit cu var spitalele din România, gașca de la PSD cu apropiații din presă a început să țipe sus și tare despre cum nu se pot construi spitale noi în țară, că nu e bine să faci investiții și că sunt interese ascunse.

Și asta după ce au avut în propriile mâini bugetele anuale de zeci de miliarde de euro ale statului român.

Interese întotdeauna sunt căci pe acest lucru se bazează capitalismul: pe interes. Există interesul românilor de a avea spitale moderne, există interesul administratorului de a nu mai plăti penal pentru că lucrează în ilegalitate, există interesul ministrului ca spitalele să nu mai ia foc, există interesul antreprenorului să aibă lucrări, există interesul proiectanților să aibă de muncă și al muncitorilor de a-și lua salariul, ș.a.m.d..

În comunism, adică inclusiv sub PSD, este altfel: interesul este doar al partidului și al membrilor de partid, restul trebuie să fie slugi.

Au început că comenteze despre cum nu se poate face, deși acum vreo patru ani se lăudau că vor începe să construiască spitale regionale, dar nu au reușit nici să obțină o autorizație de construire. De ce nu au reușit? Deoarece fiecare trăgea să obțină câte o bucată din aceste investiții și nu să le facă în termeni reali.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.