impozit numai pe cifra de afaceri, indiferent de valoare. Să nu mai fugim după facturi – CURIERUL ROMÂNESC

2 min read
impozit numai pe cifra de afaceri, indiferent de valoare. Să nu mai fugim după facturi – CURIERUL ROMÂNESC

Presa din România nu poate vedea că AUR dispune de specialiști și oferă soluții în fiecare săptămână și pe toate domeniile.

Presa din România este plătită cu peste 300 de milioane de lei. În acest fel presa a devenit complice cu clanurile mafiote care conduc România prin intermediul partidelor politice. Din cauza acestor milioane de euro jurnaliștii nu mai pot vedea , auzi sau scrie bine. Ei spun numai ceea ce banul dictează: AUR nu are soluții, dar bine că au soluții mafioții care au împins România în criză.

Președintele George Simion spune că în România există prea multă birocrație, că antreprenorii români sunt fugăriți de fisc în timp ce marile corporații din afara țării sunt protejate.

Tocmai de aceea specialiștii din AUR propun o măsură care va duce la dispariția birocrației: România să devină un paradis fiscal iar impozitarea să fie una simplă, bazată numai pe cifra de afaceri.

AUR propune ca să fie eliminat impozitul pe profit și să fie numai impozit pe cifra de afaceri. Valoarea acestuia urmează a se stabili astfel încât să nu fie afectat bugetul de stat, asta înseamnă undeva între 2% și 3%. Specialiștii AUR consideră că în acest fel nu mai trebuie antreprenorii să fugă după facturi iar inspectorii nu mai au de ce să aplice amenzi.

Dacă firmele românești sunt ajutate, cele străine sunt pune să nu mai facă evaziune fiscală în România facturând profiturile în afara țării. Aceste firme declară aici profituri de 0,5%. Pe bune? Statul român și băncile din România oferă marje mai ridicate de dobândă, de ce ar veni cineva aici să riște bani pentru așa sume mici. Evident că marja de profit nu este aceasta, haideți să nu fim proști.

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.