Sunt însărcinată cu fostul meu iubit și divorțez de actualul soț în același timp

2 min read
Sunt însărcinată cu fostul meu iubit și divorțez de actualul soț în același timp

O femeie de peste Ocean, care a devenit populară pe TikTok datorită rețetelor sale delicioase, a făcut o mărturisire șocantă în urmă cu câteva zile. Ea le-a împărtășit celor peste 1 milion de urmăritori ai săi că este însărcinată cu fostul ei iubit și, pe deasupra, se află și în plin proces de divorț de actualul sau soț.
„Sunt pe cale să vă spun un secret foarte mare – sunt însărcinată cu copilul fostului meu soț, în timp ce sunt în plin proces de divorț de actualul meu soț. Știu, sună atât de nebunesc, dar este adevărat! Până acum am trăit două vieți parelele, una pe o altă platformă de socializare și una aici, iar cea pe care am trăit-o aici, am încercat să dau impresia că este perfectă, dar pur și simplu nu mai pot face asta, pentru că nu asta sunt eu. Vreau doar că voi să știți cine sunt și fie să mă iubiți, fie să mă urâți.
Când aveam 7 ani, am întâlnit dragostea vieții mele. El avea 10 ani. Ne-am căsătorit când eu aveam 19 ani și el 21 de ani. Avem o fiică împreună, Penelope, în vârstă de 12 ani. La un moment dat, l-am înșelat cu șeful meu. Știu, sunt o persoană de toată jenă. Dintr-odată m-am trezit prinsă într-un rollercoaster emoțional din care îmi era din ce în ce mai greu să mă dau jos”, povestește Abby.

Ea a mai explicat că, zece ani mai târziu, s-a căsătorit cu șeful ei: „M-am căsătorit în cele din urmă cu șeful meu, bărbatul cu care îmi înșelasem prima iubire. Avem împreună un copil, iar acum suntem suntem literalmente în mijlocul unui divorț. Dar, sunt însărcinată cu copilul primului meu iubit”.
Povestea lui Abby a șocat în mod clar pe mulți,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.