În 2021, copiii generației Alpha au creat programele Itsy Bitsy FM

2 min read
În 2021, copiii generației Alpha au creat programele Itsy Bitsy FM

Copiii născuți începând cu anul 2010 fac parte din Generația Alpha, o generație care marchează începutul unui nou mileniu și a unui nou mod de a trăi și de a privi lumea. Chiar dacă fac parte din prima generație complet digitală, conectată permanent la tehnologie, copiii generației Alpha sunt preocupați nu doar de tehnologie, conținut on-line și realitate virtuală, ci și de ecologie,  antreprenoriat și stare de bine.
“Noi, la Itsy Bitsy, știm că fiecare copil este un potențial geniu, are talentele și superputerile lui specifice. Important e ca părinții și profesorii să îl lase să se manifeste liber în zona lui de interes și să îl susțină să își descopere pasiunea și să își urmeze visul. Inteligența lingvistică și cea logico-matematică sunt la fel de importante ca și talentele la muzică și dans, în arte vizuale, în sport, inteligență naturalistă sau cea emoțională. Susținuți și ghidați, copiii își pot descoperi și antrena încă de mici superputerile și inteligențele multiple și astfel pot performa și deveni, mai târziu, adulți împliniți și fericiți.”- Nadia Tătaru, co-fondator și director Itsy Bitsy.
Sute de copii cu vârste între 6 și 10 ani s-au înscris în acest an în preselecția pentru școala gratuită de radio organizată de Itsy Bitsy. În cele două ediții ale școlii, 31 de copii au fost aleși finaliști și au absolvit Școala de Supereroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină. Studenții-copii au învățat să stăpânească butoanele și microfoanele, să înregistreze în studio și să vorbească cu dezinvoltură în direct la radio, despre lucrurile care îi preocupă. Ei au transmis mesaje autentice și pline de înțelepciune părinților și profesorilor, precum și celorlalți copii care i-au ascultat.

Pe durata școlii de radio, copiii au vorbit liber despre zonele lor de interes: tehnologie și internet, sentimente si emotii,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.