Rodica Boancă (AUR), întrebare pentru Rafila: Există o legătură între vaccinul Pfizer și cazurile de infarct miocardic?

1 min read
Rodica Boancă(AUR): „Domnul Cîțu și doamna ministru Mihăilă îmi recomandă să îmi vaccinez copilul, fără ca ei să aibă studiile necesare în privința asta. România nu mai are specialiști?”

Rodica Boancă, senatoare AUR de Ialomița, i-a adresat ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, o întrebare parlamentară prin care solicită date și clarificări privind creșterea mortalității cauzate de infarctul miocardic, tendință conturată în perioada ulterioară administrării serurilor anti-Covid-19 produse de compania Pfizer.

Există un mare semn de întrebare legat de eficiența vaccinului Covid furnizat de compania Pfizer și, mai mult decât atât, legat de siguranța acestuia.

Există voci care indică o rată cu 70% mai mare a cazurilor de infarct miocardic în rândul populației, față de anii trecuți. Mai mult, se vehiculează faptul că în octombrie 2021, au murit mai mulți români din cauza atacurilor de cord decât au făcut-o din toate alte afecțiuni în luna octombrie a anului 2020.

Având în vedere faptul că în programul de guvernare, sănătatea românilor este considerată o prioritate, vă adresez următoarele întrebări, la care, conform atribuțiilor conferinte de funcția pe care o dețineți, aștept cu celeritate răspuns:

  1. Care este numărul de români decedați din cauza infarctului miocardic, defalcat pe luni, în anul 2021, comparativ cu anul 2020?
  2. Găsiți o legătură între vaccinurile Covid furnizate de compania Pfizer și cazurile de infarct miocardic?

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.