În Grecia s-ar putea să se introducă vaccinarea obligatorie pentru preoți și profesori, după ce este deja obligatorie pentru personalul sanitar

2 min read
În Grecia s-ar putea să se introducă vaccinarea obligatorie pentru preoți și profesori, după ce este deja obligatorie pentru personalul sanitar

Yiannis Oikonomou, purtătorul de cuvânt al guvernului grec a declarat marți că preoții și profesorii ar putea fi următoarele categorii vizate de vaccinarea anti-Covid obligatorie după ce Atena a introdus această obligativitate pentru personalul sanitar, relatează Ekathimerini, citat de HotNews.
„Opțiunea de a extinde vaccinarea obligatorie este probabilă peste tot, nu doar în școli. Ea va depinde de cifrele legate de pandemie și de cât de repede va crește rata infecțiilor.
Posibilitatea de a implementa vaccinarea obligatorie există pentru toată lumea. Nu este doar pentru educatori dacă va fi considerată necesară, deși ratele vaccinării sunt destul de ridicate în acest sector. Ea este examinată chiar și pentru Biserică.”, a declarat Yiannis Oikonomou, la televiziunea Skai.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Intrarea în cafenele, restaurante, cluburi și la evenimente sportive nu va mai fi permisă fără dovada vaccinării anti-Covid sau vindecării de boală în timp ce clienții cinematografelor, muzeelor și sălilor de fitness vor trebui să prezinte un test PCR negativ pentru Covid-19 efectuat cu maxim 48 de ore înainte de intrare.
Măsurile vor intra în vigoare de la 13 septembrie și vor rămâne obligatorii până pe 31 martie 2022.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.