În vârful lanțului trofic îl avem pe președinte! De ce stau notele SRI la sertar – CRITICII.RO

3 min read
În vârful lanțului trofic îl avem pe președinte! De ce stau notele SRI la sertar – CRITICII.RO

Lanțul trofic este un șir care enumeră relațiile de hrănire dintre organismele componente ale unui anumit ecosistem. Fiecare organism depinde, pentru a se hrăni, de membrul anterior al lanțului său trofic. Este o unitate funcțională de transformare a substanței și de transfer de energie, alcătuită dintr-un șir de specii, pornind de la o bază trofică și sfârșind cu un răpitor de vârf sau un ultrahiperparazit.

În vârful lanțului trofic îl avem pe președintele Klaus Iohannis, un adevărat răpitor de vârf, ce distruge România pas cu pas. Discutăm de blestemul de a nu mai fi conduși de un șef de stat ce își iubește poporul ci de un răpitor ce s-a așezat în fruntea lanțului trofic. Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Iohannis, toți au funcționat după același calapod.

De multe ori ne-am întrebat ce fac ofițerii de informații, de ce nu acționează împotriva acestor jefuitori ce sug sângele națiunii. Cum să fie oferite informațiile de către militari când în vârful lanțui trofic îl ai pe președinte, iar cei vizați în notele informative sunt acoliții lui, iar șefii din serviciu sunt împuterniciți de ei?

Informațiile sunt ținute la sertar pentru a nu ajunge pe mâna prăduitorilor vizați deoarece s-ar schimba protocoalele, astfel s-ar alege praful de toată munca informativă. Se mai scapă câte ceva prin presă sau se așteaptă 7/8 ani până ce mandatul președintelui se apropie de final, pentru a se pune în mișcare dosarele.

Nu putem uita de finalul de mandat al președintelui Traian Băsescu. Un adevărat fiasco pentru serviciile de informații care au cutremurat scena politică. Au urmat arestări în masă ale mafiei transpartinice însă Justiția la noi îi bagă pe o ușă și îi scoate pe cealaltă. Avem sute de cazuri în care deciziile în dosarele de corupției diferă de la o instanță la alta. De la 8 ani cu executare la achitare e ceva normal pentru Justiția de la noi. Oare ce e în mintea agenților cinstiți care au jurat să apere această țară cu propria viață.

Ne uităm cum oamenii din jurul lui Klaus Iohannis jefuiesc țara fără scrupule și nu se i-au nici un fel de măsuri. Avem un DNA în adormire și ne uităm ca tâmpi la ceas în așteptarea scurgerii timpului pentru a scăpa de acest guvern provizoriu împreună cu șeful lanțului trofic, Klaus Iohannis. Când s-a vorbit în spațiul public de suspendarea șefului suprem s-a tăcut mâlc pe unitățile de presă aservite sistemului paralel ce jefuiește țara. Presa este abonată la banul statului și se stă preș în fața șefilor din fruntea țării. Nimic nu mișcă pe unitate.

Acești paraziți din lanțul trofic de conducere al României nu mai au ce căuta în sistem. Ca orice parazit el trebuie eliminat din sistem, mai ales că în situația actuală ne-a ajuns cuțitul la os. Este momentul schimbării într-o eră a curentelor geopolitice aflate într-o mișcare rapidă. Sistemul politic actual se va prăbuși atât în țara noastră cât și în zona marilor puteri. Ne aflăm pe aripile vântului,

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.