încredințări directe până la un milion de euro – CRITICII.RO

2 min read
încredințări directe până la un milion de euro – CRITICII.RO

Lege specială pentru jefuirea României: încredințări directe de până la un milion de euro.

Aceasta este legea propusă de către alianța actuală de guvernare și care are un singur scop: banii să ajungă repede de la primari la firmele de partid. Legea este propusă de către PSD și PNL.

Pentru acest lucru nu ar mai fi nevoie de licitații publice ci doar de voință și ceva comisioane acordate.

Toate achizițiile publice care ar fi mai mici de un milion de euro nu ar mai necesita procedură de licitație publică. Dacă cineva oferă un comision mai mare și se încadrează într-un milion de euro atunci are cele mai mari șanse să câștige o licitație.

Practic de acum nu se va mai licita lucrarea iar firmele de partid vor licita comisionul. Cine va contrui mai puțin și va da un comision mai mare este cel care va lua contractul.

Ceea ce va face alianța de guvernare formată din PSD și PNL este să legalizeze un jaf național.

Se urmărește să se fure banii din fondurile europene, banii din proiectele naționale dar mai ales cei din PNRR. Pentru că PNL este posibil să dispară de pe scena politică este momentul perfect ca să se dea o lege care să permită jaful fără ca cineva să mai fie pedepsit.

Vorbim despre zeci de miliarde de euro , practic este mita propusă de către PNL și PSD către primari ca să le aducă oameni la vot. Așa a făcut și Viorica Dăncilă, fostul premier al României, dar toată lumea a uitat după ce a luat banii.

Să dai un milion de euro fără licitație este culmea tupeului de hoț. În timp ce românii stau în sărăcie, prețurile s-au dublat iar salariile au rămas mici, politicienii români se gândesc despre cum să mai jefuiască țara.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.