O mamă este criticată pentru că postează poze cu fiul ei făcând treburi casnice

2 min read
O mamă este criticată pentru că postează poze cu fiul ei făcând treburi casnice

De ce își pune o mamă băiatul de 7 ani să facă treburi casnice
Deși pretindem că ne dorim egalitate între sexe, cumva societatea are așteptări diferite de la femei și bărbați. Daca de la femei se așteaptă să știe să gătească, să spele vase, rufe și să facă curat în casă, de la bărbați se așteaptă să fie dibaci, să știe să repare o țeavă, să monteze un dulap, să schimbe o roată la mașină și așa mai departe. Nu e de mirare că internauții au fost sceptici în momentul în care o mamă din Michigan, SUA, a postat, pe o rețea de socializare, mai multe poze cu băiatul ei de 7 ani făcând treburi casnice. Știți voi, „de femei”. 😉

Foto: boreddaddy.com
Fiind o mamă singură cu doi copii, Nicole Boulogne face tot ce-i stă în putință pentru a-și învăța micuții să fie independenți. Ea face totul prin casă, dar, în același timp, crede că micuții ei trebuie să învețe să facă lucrurile singuri, pentru că îi va ajuta mai târziu în viață.
Citește și: Jocuri cu treburi casnice pentru copii
Băiatul ei de 7 ani ei știe deja să gătească lucruri simple, să tundă iarba și să spele vasele. Pe celălalt copil al ei, care este încă mic, plănuiește să îl învețe să facă același lucru odată ce vă ajunge la o anumită vârstă. Când a fost întrebată de ce își pune copilul să facă treburi casnice de la o vârstă fragedă, Nicole a avut răspunsul perfect:
„Îl învăț pe fiul meu să gătească și să facă treburi casnice. De ce? Pentru că treburile casnice nu sunt doar pentru femei. Pentru că într-o zi ar putea fi un bărbat singur, care va trăi pe cont propriu, care vă ști de fapt cum să spele rufe și să nu mănânce la restaurant în fiecare seară.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.