ING Bank lansează ING Young: Home’Bank și card de debit personalizat pentru copiii de până în 18 ani, 100% online

2 min read
ING Bank lansează ING Young: Home’Bank și card de debit personalizat pentru copiii de până în 18 ani, 100% online

ING Young poate fi deschis 100% online de unul dintre părinți, din aplicația HomeBank în doar câteva minute, pentru copiii care au peste 10 ani. Copilul sau adolescentul va avea un card cu numele său și își va putea gestiona singur finanțele, efectuând tranzacții la comercianți sau autorizând transferuri în propria lui aplicație Home’Bank. Soluția facilitează controlul parental, părinții pot stabili limite de tranzacționare, pot bloca sau debloca contul și îi pot trimite sume de bani. De asemenea, pachetul oferă adolescentului posibilitatea de a face plăți cu cardul și cu telefonul, dar și de a învăța să economisească, acestea fiind unele dintre funcționalitățile solicitate atât de către copii, dar și de părinți.
„După lansarea pachetului Free@ING dedicat tinerilor între 18 și 24 de ani, facem încă un pas anul acesta pentru transformarea modului în care online banking-ul este prezent în viețile noastre. ING Young are rolul de a ușura viața financiară atât a părinților, cât și a copiilor, fiind în același timp un instrument digital de educație financiară și o modalitate mai sigură de administrare a economiilor copiilor.
Pe de o parte, copiii și adolescenții pot lua propriile decizii, se pot familiariza cu ce înseamnă să aibă grijă de un buget propriu și pot demonstra că sunt pregătiți să se ocupe mai atent de viitorul lor financiar. În același timp, părinții își pot încuraja copiii să învețe ce înseamnă responsabilitatea financiară și cum pot lua cele mai bune decizii în privința propriilor finanțe într-un mediu sigur, în felul acesta le pot acorda mai multă încredere. 
Noile lansări și inovații fac parte din conceptul nostru de lifestyle banking, prin care ne dorim să ajutăm clienții să își atingă obiectivele propuse și să aibă o viață financiară echilibrată. Lifestyle banking înseamnă libertate pentru client să își trăiască viața, inclusiv cea financiară,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.