Îngrozitor! O educatoare a pus un copil să desfunde toaleta cu mâinile goale

2 min read
Îngrozitor! O educatoare a pus un copil să desfunde toaleta cu mâinile goale

Incidentul scandalos s-a întâmplat la Școala Primară Crystal Hill din North Little Rock, Arkansas, SUA. Ashley Murray, una dintre mamele care are un copil de 5 ani la această grădiniță, povestește că fiul ei a fost forțat de educatoare să desfunde cu mâinile goale toaleta în care își făcuse nevoile pentru că folosise prea multă hârtie igienică. Educatoarea a recunoscut fapta și a declarat că nu știe de ce a recurs la un asemenea gest. 
Deși nepotul ei a fost mutat la o altă clasă și educatoarea și-a cerut scuze, bunica băiețelului spune că vrea să se ia mai multe măsuri: ”Simt că trebuie să fie educată chiar ea, suspendată sau contracul de muncă să îi fie încheiat, pentru că așa ceva este innaceptabil. Toți ne dorim să ducem copiii într-un spațiu sigur și pozitiv. Nu știu dacă gestul a fost făcut din rasism sau pentru că pur și simplu nu îi place de copil, dar ceva este clar în neregulă”. 
Inspectoratul școlar al districtului a declarat că investigează activ incidentul și că ”angajații din tot districtul muncesc din greu în fiecare zi pentru a creea un mediu în care elevii să se simtă în siguranță și protejați.”

Citește și:

„L-am blocat la măsuță ca să nu muște alți copii”. Soluția unei educatoare pentru un copil de 2 ani la o grădiniță din București
O fetiță de 4 ani a ajuns inconștientă la spital după ce ar fi mâncat săpun la grădiniță

Deși nu se poate explica cu siguranță gestul ca fiind rasist, studiile au arătat că elevii cu altă apartenență etnică sunt tratați inegal în clase, mai ales de profesorii caucazieni. În The Guardian se explică faptul că ”preșcolarii afro-americani au șanse mai mari de 3,6 ori să fie suspendați decât cei albi”. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.