Înscrieri prelungite la competiția Artistul Dunării/Danube ART Master 2022 până pe 21 octombrie

3 min read
Înscrieri prelungite la competiția Artistul Dunării/Danube ART Master 2022 până pe 21 octombrie

La cererea multora dintre participanți, am hotărât să prelungim perioada de înscrieri pentru competiția națională de creație Artistul Dunării 2022. Platforma rămâne deschisă pentru participanți până vineri, 21 octombrie. Așteptăm profesorii îndrumători să profite de vremea bună și să încurajeze copiii să iasă din case și să descopere Dunărea sau afluenții săi, să își pună la lucru creativitatea și să deschidă dialogul despre mediu și natură. Așteptăm cât mai multe lucrări de la copiii între 6 și 18 ani, la oricare dintre cele 3 categorii: Artă, Hărți sau Video. Nume proiect: Artistul Dunării/Danube ART Master 2022Organizatori: Asociația GWP România și Grow Up Galați.Condiţii de participare: Categorii de vârstă:
Juniori (6 – 11 ani)
Adolescenți (12 – 18 ani)

Categorii de concurs:
– ARTĂ
– HĂRȚI
– VIDEOPerioadă înscriere: 21.09.2022 – 21.10.2022Perioadă desfăşurare: 12.10.2022 – 30.10.2022Competiția națională de creație Artistul Dunării/ Danube ART Master îți prelungește perioada de înscrieri până vineri 21 octombrie 2022.
Invităm profesorii să profite de vremea frumoasă de octombrie și să încurajeze elevii să descopere Dunărea și afluenții săi. Așteptăm ideile lor creative, transformate în lucrări de concurs, la una dintre cele 3 categorii: ARTĂ, HĂRȚI, VIDEO. Vor intra în competiția pentru titlul de Artistul Dunării 2022 toate lucrările înscrise în perioada 21 septembrie – 21 octombrie 2022, pe platforma dedicată: gwpromania.ro/artistuldunarii.
Autorii lucrărilor trebuie să aibă între 6 și 18 ani. Ei sunt invitați să caute inspirație în apropierea Dunării sau în zonele scăldate de apele afluenților săi și creeze o lucrare de artă, o hartă sau un video care spune o poveste originală despre grija față de mediu și care pune în valoare zonele incluse în Bazinul Dunării.
IMPORTANT! Atât autorii lucrărilor cât și profesorii îndrumători pot descărca DIPLOMA de PARTICIPARE folosind codul generat și primit pe mail la înscrierea lucrării.
Înscrierea este gratuită, lucrările pot avea autor unic sau un grup de până la 3 autori și trebuie să respecte specificațiile fiecărei categorii de concurs, descrise în detaliu în Regulament:

ARTĂ – lucrări realizate din materiale naturale sau deșeuri găsite în apropierea Dunării, din zonele Tresh Art, sculptură, colaj, modă și bijuterii etc.
HĂRȚI – lucrări creative în format A3, care prezintă diferite zone de interes, locuri semnificative, biodiversitatea Dunării, locuri de recreere sau zone în pericol pe probleme de mediu.
VIDEO – un film de maximum un minut care să includă orice inspiră la descoperirea Dunării, de la cântece, la scenete, reportaje despre Dunăre în tematica concursului.

Din totalul lucrărilor înscrise, juriul competiției va alege 10 finaliști. Aceștia vor fi premiați cu locurile 1, 2 și 3 la fiecare dintre cele două grupe de vârstă: copii | 6 – 11 ani sau adolescenți | 12 – 18 ani (șase premii), iar 4 dintre finaliști vor primi mențiuni. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 28 octombrie 2022, pe site-ul oficial al concursului și pe paginile de Facebook Grow Up Galați sau GWP România. 
Câștigătorii locului 1 la fiecare dintre categoriile de vârstă vor avea ocazia să descopere ținuturile Deltei Dunării,

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.