Intră în universul păpușilor Elijoy – colorate, vesele și sustenabile

2 min read
Intră în universul păpușilor Elijoy – colorate, vesele și sustenabile

Create cu drag, păpușile Elijoy sunt gândite și cusute cu grijă și atenție la detalii, fiind destinate pentru a fi extensii ale personalității celor care le vor fi prieteni de joacă. 

Ele încurajează copiii să își îmbrățișeze individualitatea, să fie creativi, curoși, deschiși și să pornească în aventuri îndrăznețe. De asemenea, păpușile Elijoy le pot fi alături celor mici atunci când aceștia depășesc  momente delicate și au nevoie de alinare și confort, pentru că le oferă o experiență tactilă minunată. 
Elijoy înțelege cât de important este ca produsele alese pentru cei dragi să fie confecționate din materiale naturale, cu grijă pentru mediu, dar și pentru oamenii din jur. Astfel, corpul păpușilor este realizat din materiale textile precum in și bumbac, iar interiorul este umplut cu fibre hipoalergenice. Urmând aceleași principii, pentru hainele și accesoriile păpușilor au fost alese cu atenție bumbac, in, tulle și panglică decorativă, iar cea mai potrivită alegere pentru păr s-a dovedit a fi lâna merino. 
Rezultatul? O jucărie veselă, plăcută la atingere, perfectă pentru dezvoltarea și stimularea imaginației. 

Mai mult, o păpușă Elijoy poate fi exact așa cum vrei tu sau copilul tău. În aplicația interactivă de pe site, oricine poate îmbrăca și accesoriza o păpușă după bunul plac. Diverse coafuri, rochițe, pantaloni, culori vesele și muuulte alte accesorii te așteaptă să le descoperi. Există o multitudine de variante pentru toate gusturile! 

Potrivite pentru o paletă largă de vârste, aceste păpuși au și un profil de siguranță ridicat, deoarece, spre deosebire de jucăriile din plastic, copiii nu le pot dezasambla. Iar atunci când este necesar, păpușa poate fi curățată manual, cu o cârpă umedă, fără a folosi mașina de spălat. 
Descoperă colecția de păpuși Elijoy sau creează-ți un model personalizat pe site: www.elijoy.ro.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.