VIDEO | Directorul tehnic al CNN explică cum au construit propaganda menită să-l „dărâme” pe Donald Trump. Jurnalistul care a reușit dezvăluirea a fost blocat imediat de Twitter

2 min read
VIDEO | Directorul tehnic al CNN explică cum au construit propaganda menită să-l „dărâme” pe Donald Trump. Jurnalistul care a reușit dezvăluirea a fost blocat imediat de Twitter

Charlie Chester, directorul tehnic al CNN, a fost filmat de către jurnaliștii Project Veritas în timp ce acesta explica metodele lipsite de etică, de deontologie profesională practicate de compania pe care o reprezintă, menite să-l defăimeze agresiv pe Donald Trump în vederea alegerilor prezidențiale din toamna anului trecut. Acesta declară cu mândrie faptul că CNN este responsabil, în mare parte, de „căderea” fostului președinte american.
Acesta a recunoscut faptul că ei construiau „povești” despre care nu aveau informații certe, au făcut propagandă împotriva lui Donald Trump și implicit în favoarea lui Joe Biden. Charlie Chester a declarat că tocmai această campanie de partizanat răsculată asupra președintelui republican l-a convins să meargă alături de CNN.
„Uite ce am făcut, noi [CNN] l-am dar afară pe Trump. Voi spune 100% și cred 100% că, dacă nu ar fi fost CNN, nu știu dacă Trump ar fi pierdut alegerile. (…) Ne-am concentrat eforturile să-l scoatem pe Trump din funcție, nu? Fără să spun asta, dar asta a fost. (…)
Mâna [lui Trump] tremura sau ceva de genul ăsta, cred. Am adus atât de mulți oameni din domeniul medical ca să povestească cu toții o poveste care era doar speculație – că este afectat neurologic și că a pierdut deja lupta cu boala. Că nu mai este apt… Am creat acolo o poveste despre care nu știam nimic. Cred că asta este propagandă.”, precizează, printre altele, Charlie Chester.
În încheierea primei părți, acesta a spus că CNN va urma să insiste pe tema schimbărilor climatice și că vor face din acest subiect „noul Covid”, noua tematică aprinsă care ne va face temători și dependenți de știrile lor macabre. Întregul reportaj și declarațiile acestuia filmate pot fi urmărite aici sau mai jos.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.