Ioana Mihăilă are în plan vaccinarea copiilor cu serul Pfizer. „Așteptăm decizia Agenţiei Europene a Medicamentului”

1 min read
Ioana Mihăilă are în plan vaccinarea copiilor cu serul Pfizer. „Așteptăm decizia Agenţiei Europene a Medicamentului”

Distribuie acest articol!
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, are în plan vaccinarea copiilor cu serul Pfizer. Ea a precizat că autoritățile vor aproba vaccinarea cu Pfizer a copiilor între 12 şi 15 ani de îndată ce Agenţia Europene a Medicamentului se pronunță pe această temă – vaccinarea se va face cu acordul informat al părintelui.
„Aşteptăm cu nerăbdare decizia Asociaţiei Europene a Medicamentului. Cât de repede posibil, vom aproba şi noi şi vom începe vaccinarea la această grupă de vârstă. Evident că vaccinarea va avea nevoie şi de acordul informat al părintelui. Sperăm să existe o cât mai mare colaborare cu părinţii şi cu medicii de familie, aşa încât copiii care, din nou, nu neapărat suferă şi nu dezvoltă forme foarte severe, dar sunt un vector important de transmitere, să se vaccineze în număr cât mai mare“, a declarat Ioana Mihăilă, joi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.
Ministrul a apreciat ca o fiind o idee bine-venită aceea ca Grupul de Comunicare Strategică să aibă comunicare ţintită şi pe acest segment de vârstă, întrebată dacă va face o propunere în acest sens. „Cred că este bine-venită această idee, să avem comunicare şi pe segmentul de copii”, a a mai spus Ioana Mihăilă.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.