John McAfee, inventatorul celebrului antivirus, a fost găsit mort într-o celulă din Spania. Acum un an vorbea despre existența „deep state”, iar în octombrie spunea că dacă va fi găsit sinucis, nu e vina lui | VIDEO

2 min read
John McAfee, inventatorul celebrului antivirus, a fost găsit mort într-o celulă din Spania. Acum un an vorbea despre existența „deep state”, iar în octombrie spunea că dacă va fi găsit sinucis, nu e vina lui | VIDEO

Creatorul de sisteme software antivirus John McAfee a fost găsit mort în închisoare, în Spania, la câteva ore după ce o instanţă judiciară tocmai aprobase extrădarea sa în Statele Unite, scrie Digi24. McAfee era acuzat de evaziune fiscală.
John McAfee, în vârstă de 75 de ani, a fost găsit mort în celula sa, în Penitenciarul Brians 2, situat în localitatea spaniolă Sant Esteve Sesrovires, relatează cotidianul El Mundo, citat de Mediafax.
„O comisie judiciară se va deplasa la penitenciar pentru a afla circumstanţele decesului. Toate datele preliminare indică o sinucidere”, a anunțat Administraţia Penitenciarelor din Spania.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Interesant este că în iulie 2020, McAfee vorbea public, pe canalul său de Twitter, despre existența celebrului „deep state” (statul paralel), în Statele Unite.
Câteva luni mai târziu, în octombrie, era arestat pentru evaziune fiscală și alte fraude, după cum relata Hotnews.

Is there a deep state? Does it secretly control America?
Use your common sense!
Have a listen. pic.twitter.com/yIwmnPf8Di
— John McAfee (@officialmcafee) July 25, 2020

La câteva zile după arestare, McAfee nota, tot pe Twitter, că dacă va fi găsit spânzurat în celulă, precum Jeffrey Epstein, nu va fi din cauza lui.
„Sunt mulțumit aici. Am prieteni. Mâncarea este bună. Totul este bine. Să știți că dacă mă voi spânzura, a la Epstein, nu va fi din vina mea”, puncta IT-istul.
McAfee era foarte activ pe rețelele de socializare, ultima postare fiind de pe 20 iunie.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.