Jurnalistul Marius Tucă și analistul Valentin Stan nu s-au vaccinat. Tucă: M-am săturat de minciunile împuțite cu care încearcă să convingă oamenii să se vaccineze

2 min read
Jurnalistul Marius Tucă și analistul Valentin Stan nu s-au vaccinat. Tucă: M-am săturat de minciunile împuțite cu care încearcă să convingă oamenii să se vaccineze

Jurnalistul Marius Tucă și analistul politic Valentin Stan nu s-au vaccinat. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ediției din 26 iulie a „Marius Tucă Show”.
Iată o parte a dialogului dintre cei doi:
Valentin Stan: Nu avem nimic împotriva vaccinării.
Eu nu m-am vaccinat și nu intenționez să mă vaccinez. Dragi români, dacă simțiți că vaccinarea vă protejează și se poate vorbi de așa ceva, nu ezitați să vă vaccinați. Fiecare are o opțiune, eu am opțiunea mea și țin de ea.
Nu vă uitați în gura lui Iohannis, nu vă uitați în gura lui Cîțu, nu vă uitați în gura lui Arafat, pentru că mint de put.
Marius Tucă: Nici eu nu m-am vaccinat și am un motiv cât se poate de întemeiat. N-am nimic împotriva vaccinării.
M-am săturat de minciunile împuțite cu care încearcă să convingă oamenii să se vaccineze.
Valentin Stan: Ideea de a călca peste oameni, peste destine, doar ca să controlezi social, politic, o țară și-așa călcată pe grumaz de toți derbedeii planetei, nu pot răspunde o stare de agregare normală pentru o națiune.
Valentin Stan: „Unu la un milion dintre cei care beneficiază mai moare din vaccin. Despre asta nu prea vii se spune. De ce? Haideți să vedem!”
Marius Tucă: Tu te întrebi și tu răspunzi?
Valentin Stan: „Cazul ăla din lumea mare. Prezentator, jurnalist la BBC, la 44 de ani a murit în urma unui vaccin AstraZeneca. Nu s-a dovedit că este de acolo, evident, a avut niște cheaguri de sânge, i-a curs sânge de peste tot, inclusiv din cap. Un om cu o viață, iubit de toată lumea, cu o cariera excepțională și care s-a stins în mijlocul beneficiilor care depășesc riscurile. Orice om, inclusiv în această țară poate să se gândească că poate este el unul din acel milion.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.