La trei zile după ce premierul Rutte a cerut scoaterea Ungariei din UE, Olanda a fost ELIMINATĂ de la Euro, chiar la Budapesta

2 min read
La trei zile după ce premierul Rutte a cerut scoaterea Ungariei din UE, Olanda a fost ELIMINATĂ de la Euro, chiar la Budapesta

Echipa națională a Țărilor de Jos a fost eliminată de la Campionatul European de Fotbal Euro 2020, după ce a pierdut în optimile de finală în fața reprezentativei Cehiei, scor 2-1.
Partida s-a disputat pe stadionul Ferenc Pușkaș din Budapesta, Ungaria.  Detaliile sunt semnificative, în contextul declarațiilor vitriolice ale premierului Țărilor de Jos, Mark Rutte, după adoptarea de către Ungaria a unei legi de protecție a copiilor de promovarea homosexualității și transgenderismului.
Rutte a spus că Ungaria nu are ce căuta în Uniunea Europeană, pentru că nu are valorile acestei organizații.
Mai mult decât atât, căpitanul reprezentativei Olandei, Georginio Wijnaldum a purtat o banderolă în culorile LGBT, pentru a-și arăta solidaritatea cu această minoritate din Ungaria.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.