Zi decisivă pentru Bragadiru. AUR se bate cu șanse cu PNL-USR-PMP pentru postul de primar a capitalei ILFOV

2 min read
Zi decisivă pentru Bragadiru. AUR se bate cu șanse cu PNL-USR-PMP pentru postul de primar a capitalei ILFOV

Distribuie acest articol!
Alianță neformală împotriva AUR la Bragadiru. Astăzi au loc alegeri locale și în capitala județului Ilfov se duce cea mai grea bătălie după ce PNL-USR-PMP au găsit un numitor comun împotriva candidatului AUR. Bătălia se duce astăzi pentru continuitate sau pentru schimbare, între Gabriel Lupulescu, candidatul PNL susținut din umbră de USR-PMP și Costin Ioniță, candidatul AUR- Alianței pentru Unirea Românilor.
Alegerile locale sunt anticipate după ce fostul primar de la PNL a fost arestat și închis pentru abuz în serviciu pentru chestiuni legate de biroul de urbanism. În acest fel postul de primar a rămas vacant iar PNL s-a trezit în situația de a se bate pentru o primărie importantă din Ilfov, orașul cu cea mai rapidă dezvoltare din județ, capitala județului Ilfov, așa cum mulți susțin.
În Bragadiru foarte mulți sunt nemulțumiți de fosta conducere liberală, multe din străzi sunt de pământ, cele asfaltate sunt proaste și fără pluviale și fără de trotuare. Mai puțin de jumătate din localitate dispune de acces la minimul de utilități precum apa și canalizare. În multe cazuri nici acces la curent electric și la rețeaua de gaz nu există.
Deși este oraș localitatea nu dispune de liceu, de locuri de joacă, de o policlinică. Practic Bragadiru a rămas oraș doar cu numele, asta deși bani au existat și în fiecare an s-au aruncat pe apa sâmbetei, așa cum și Otopeni a aruncat pe apa sâmbătei bugetul colosal de care dispune.
La momentul de față doi candidați se bat cu șanse pentru postul de primar și bătălia va fi una foarte strânsă. Este vorba despre liberalii conduși de Gabriel Lupulescu și de partidul AUR reprezentat de Costin Ioniță. Cetățenii din Bragadiru trebuie să se decidă dacă ce s-a făcut este bine și mai mult nu se putea sau nu s-au împăcat cu ideea că doar atât se poate și vor alege o schimbare.
Pentru liberali să piardă orașul Bragadiru ar reprezenta o catastrofă electorală, tot așa cum pentru AUR ar reprezenta o puternică lovitură de imagine. În cazul în care AUR va câștiga primăria Bragadiru ar fi o primă bătălia electorală majoră câștigată de AUR în România după alegerile parlamentare și ar reconfirmat poziția partidului și creșterea acestuia în ultimele luni.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.