Laurențiu Cazan, coodonatorul din 10 august, a fost trimis în Prahova de USR și PNL – CURIERUL ROMÂNESC

2 min read
Laurențiu Cazan, coodonatorul din 10 august, a fost trimis în Prahova de USR și PNL – CURIERUL ROMÂNESC

Observ multă ipocrizie la politicienii de la PNL și mai nou USR confirmă același tip de atitudine. Ei au construit la acest moment guvernul României, ei conduc ministerul de interne și iau deciziile cu privire la cine se duce și unde se duce.

Laurențiu Cazan este cel care a coordonat acțiunile represive din 10 august și a făcut acest lucru pe baza unor comenzi de natură politică. USR s-a urcat pe acele evenimente dramatice și a promis dreptate pentru românii din Piața Victoriei. Ce observăm? Că dreptate înseamnă să promoveze pe acei oameni care au abuzat de limitele legii și au acționat împotriva românilor.

Observ o falsă critică cu privire la faptul că Laurențiu Cazan a fost transferat ca să fie șef în Prahova, inclusiv din partea unor parlametari PNL și USR din județ. Pur și simplu aceștia consideră că românii sunt niște proști și vor crede în protestele lor mincinoase. Dacă USR și PNL nu doreau acest transfer atunci el nu se realiza.

Domnul Laurențiu Cazan putea să stea într-un plan secundar și să nu mai pretindă funcții publice de reprezentare și conducere. Nu poți pretinde că îți servești țara dar în același timp asculți de ordinele venite politic și să acționezi împotriva poporului. Faptul că justiția nu își face treaba nu înseamnă că acesta este degrevat moral de acțiunea în forță împotriva semenilor săi. Nu suntem puși în funcțiile publice ca să servim pe politicieni ci ca să apărăm pe români, iar ordinele se refuză dacă ele sunt ilegale și îndreptate împotriva poporului .

Deputații PNL și USR din Prahova sunt niște ipocriți atunci când se prefac că protestează. Deciziile politice se iau în interiorul partidelor și ei aveau cunoștință de acest transfer și îl puteau bloca, dar nu au făcut acest lucru. Acum joacă un teatru ieftin ca să îi mintă pe prahoveni.

În jandarmeria română predomină cei care sunt patrioți, însă toate instituțiile de forță din România au fost acaparate politic. Așa s-a ajuns să folosim oameni buni împotriva propriilor semeni. AUR va schimba criteriul politic cu unul de performanță. Va trebui să îndepărtăm pe cei numiți și să punem conducători profesioniști care își iubesc țara.

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.