Liviu Dragnea își face partid politic? Un senator PSD spune că noua grupare s-ar numi Alianța pentru România și că se strâng aderenți. ApR a mai existat în anii 90

2 min read
Liviu Dragnea își face partid politic? Un senator PSD spune că noua grupare s-ar numi Alianța pentru România și că se strâng aderenți. ApR a mai existat în anii 90

Liviu Dragnea se pregătește să revină în politică după eliberarea din închisoare și își va face un nou partid. Fostul social-democrat a creionat deja și structura de conducere din noua formațiune, de unde nu vor lipsi Codrin Ștefănescu și Teodor Meleșcanu, informează B1 TV.
Noua formațiune a lui Liviu Dragnea se va numi Alianța pentru România (ApR). În conducerea partidului se vor regăsi Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, și Teodor Meleșcanu, fost ministru de Externe. În plus, ar putea fi cooptate și alte figuri-cheie din perioada guvernării PSD-ALDE, scrisa sursa citată.
„Putem comenta, sigur că da, posibilitățile sunt multiple. Nu a fost o informare (în Consiliul Politic Național al PSD, n.r.), într-un moment al discuției a venit vorba și despre noi forțe politice care stau să apară și s-a discutat și despre o posibilă apariție pe scena publică a domnului Dragnea. Se pot întâmpla tot felul de lucruri, pot fi nemulțumiți. E domnul Codrin Ștefănescu, care este foarte activ și care încearcă să strângă oameni. Mă rog, e libertate, e democrație, fiecare face ce vrea. Din punctul meu personal de vedere, sper ca domnul Dragnea să își facă viitorul politic așa cum îl dorește fără să atace totuși partidul care i-a oferit aproape tot, și în consecință vom vedea ce se va întâmpla, dacă se va confirma cu adevărat această știre, dacă vor exista aderenți la platforma respectivă”, a comentat senatorul PSD Lucian Romașcanu.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
În România a mai funcționat un partid cu acest nume: este vorba despre o grupare politică înființată în 1997 în jurul lui Teodor Meleșcanu, Viorel Sălăgean, Iosif Boda sau Mircaea Coșea. S-a desprins din PDSR (vechea denumire a PSD).

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.