Ludovic Orban se declară „îngrijorat“ de menținerea în funcție a lui Vlad Voiculescu

Președintele Partidului Național Liberal a făcut declarații după ieșirea de la ședința coaliției de guvernare:
„În ceea ce îl privește pe domnul ministru Vlad Voiculescu, le-am spus foarte clar colegilor din USRPLUS că răspunderea politică exclusivă pentru menținerea sa în funcție aparține partidului care îl susține. În ceea ce ne privește, privim extrem de îngrijorați la modul în care este gestionat ministerul Sănătății, unul dintre cele mai încercate ministere, în condițiile în care ne confruntăm cu al treilea val al pandemiei. Exigența noastră este maximă.
Cu siguranță, este unul dintre ministerele în care au apărut foarte multe probleme și în care este nevoie de o analiză obiectivă și exigentă asupra modului în care a funcționat ministerul Sănătății. Dacă nu se observă o îmbunătățire, se poate ajunge până la schimbarea ministrului.”
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Liderii partidelor din coaliția de guvernare s-au întrunit în ședință, ca urmare a evenimentelor care au avut loc vineri, 9 aprilie 2021, la Spitalul Foișor din Capitală.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro