Magazinul online Mobino.ro aniversează un an pe piața din România!

2 min read
Magazinul online Mobino.ro aniversează un an pe piața din România!

De ce Mobino?
Mobino.ro a fost lansat în iunie 2021 și este un magazin online ce cuprinde o gamă variată de produse electronice și electrocasnice la prețuri avantajoase, susținute de soluții rapide de livrare și o experiență plăcută de shopping online.

„Totul a început cu o viziune – aceea de a avea o direcție focusată către client. Consumatorii își doresc o experiență de shopping online personală, iar toate acțiunile, experiența și resursele noastre au ca scop cunoașterea si înțelegerea clienților. Pasiunea ne definește ca echipă, ne motivează și ne dorim ca activitatea să se reflecte în rezultatele Mobino. 
Suntem pasionați de rolul pe care ni l-am asumat. Valorile Mobino se reflectă zilnic în dinamismul echipei, pasiune și gândire antreprenorială.
Acum sărbătorim prima aniversare Mobino. Dar mâine? Suntem nerăbdători pentru evoluție, și, în continuare, an de an, să ne mândrim de amprenta pe care Mobino o lasă în urmă. Mobino vă mulțumește pentru că ne sunteți alături în acest frumos prim pas. Ne bucură enorm că am putut aduce mai multă fericire prin fiecare produs pe care îl oferim”, a declarat Sînziana Rusu, Digital Marketing Manager Mobino. 
În oferta magazinului se regăsesc mii de repere, telefoane, audio și accesorii, conectică, jucării, produse din categoria home care & gradină dar și aparate electrocasnice. 
Mobino este un brand aproape de clienți, ce pune la dispoziție produse de calitate, selectate cu grijă, la cele mai competitive prețuri. Promoțiile de pe site se schimbă zilnic, astfel încât să acopere o plajă cât mai largă de interes. 
Un atu pentru clienții Mobino, este timpul de livrare, de maximum 24-48 ore de la plasarea comenzii, iar returul este gratuit. 
Acum este momentul comenzilor pe
Mobino.ro , profiți de toate avantajele și în plus poți câștiga unul dintre premiile aniversare.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.