Mamele, tot mame: o pisicuță adoptă trei cațeluși orfani și îi crește ca pe proprii ei pui

2 min read
Mamele, tot mame: o pisicuță adoptă trei cațeluși orfani și îi crește ca pe proprii ei pui

O pisicuță adoptă trei cațeluși orfani și îi crește ca pe proprii ei pui
Kathryn a fost adoptată, între timp, de Izelle Marallich, președintele unei asociații pentru animale, care avea deja trei cățeluși. Deși lui Izelle i-a fost teamă inițial de faptul că pisica se va speria de cei trei patrupezi, surpriza a făcut că felina să se adapteze neașteptat de bine la noile condiții.

Foto: dailycats.us

„Era extrem de afectuoasă și nu se temea de niciunul dintre câinii mei adoptivi. Se ducea lângă ei și începea să toarcă și să se frece de ei”, a povestit Marallich. „Pisica aceasta e un munte iubire. Are multă afecțiune de arătat”, a mai adăugat aceasta.
Dar, chiar și cu familia ei adoptivă, pisicuța Kathryn încă își plângea trecutul: „Totuși, era foarte neliniștită și își căuta încontinuu puii”, a spus Marallich. „Plângea mai mereu după ei, lucru care mi-a sfâșiat inima”.
Sosirea în casă a unor pui de câine abandonați a făcut ca viața pisicii adoptate să se schimbe din nou. Felina s-a atașat imediat de cățeluși, devenea la fel de agitată ca și ei când acestora le era foame și îi lingea mereu încercând să îi calmeze. La început, aceștia au încercat să se îndepărteze de ea, dar ea a insistat să se apropie pentru a-i îngriji, potrivit lui Marallich. Pisica s-a întins pur și simplu lângă ei și nu i-a mai părăsit niciodată, iar aceștia s-au obișnuit în cele din urmă cu noua lor mamă. Stăpâna animăluțelor a rămas surprinsă într-o zi când a găsit-o pe felină alăptând cățelușii!

Foto: dailycats.us

„Din acel moment, Kathryn s-a simțit din nou completă. A încetat să mai fie agitată și să mai plângă și a dormit zi și noapte cu ei”, a spus Marallich.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.