Marea Britanie | Adolescenții de 16-17 ani vor avea voie să se vaccineze chiar dacă părinții se opun

2 min read
Marea Britanie | Adolescenții de 16-17 ani vor avea voie să se vaccineze chiar dacă părinții se opun

Adolescenții vor avea voie să treacă peste voința părinților pentru a fi vaccinați împotriva Covid 19, după ce oamenii de știință din Marea Britanie au schimbat direcția în ceea ce privește inocularea copiilor, relevă The Telegraph.
Adolescenții cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani vor avea ocazia să fie vaccinați în câteva săptămâni și voința lor va fi luată în considerare, chiar dacă părinții se vor opune. Decizia vine după ce Comitetul pentru Vaccinare și Imunizare (JCVI) s-a răzgândit în această privință.
Profesorul Jonathan Van Tam, ofițerul șef medical adjunct, a spus în timpul unei conferințe de presă ținută la Downing Street că nu este „timp de pierdut” în vaccinarea adolescenților și a spus că ar fi fericit să își vaccineze copiii.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
„Vreau să procedăm cât mai repede posibil”, a spus el. „Sistemul Național de Sănătate (NHS) a fost tinut la curent cu ceea ce a fost deliberat de JCVI si a pregătit multiple permutații și opțiuni de multe saptamani si ma astept ca acest program sa inceapa intr-un numar foarte scurt de saptamani”, a continuat el.
Cu mai puțin de trei săptămâni în urmă, comitetul a declarat că beneficiile nu depășesc riscurile pentru tineri, excluzând „utilizarea de rutină a vaccinării universale a copiilor”.
Profesorul Wei Shen Lim, președintele Covid-19 pentru JCVI, a spus că, deși boala era de obicei ușoară sau asimptomatică la tineri, ar putea fi foarte neplăcută pentru unii, în special pentru tinerii de 16 și 17 ani. „Beneficiile sunt mai mari pentru copiii mai mari decât copiii mai mici”, a spus el.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media
Profesorul Wei Shen Lim,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.