MAT la SISTEM. George Simion cere românilor să desemneze candidatul AUR la funcția de președinte al țării. Vom organiza alegeri preliminare ca și în SUA

2 min read

MAT la SISTEM. George Simion cere românilor să desemneze candidatul AUR la funcția de președinte al țării. Vom organiza alegeri preliminare ca și în SUA.

Președintele George Simion a făcut un anunț important la începutul acestei sesiuni parlamentare. El a făcut un apel către români pentru ca să se înscrie sau să facă propuneri pentru a se stabili candidatul AUR pentru funcția supremă în stat.

PSD și PNL vor decide cu ușile închise cine va fi candidatul sistemului al funcția supremă în stat. Timp de 33 de ani cetățenii nu au putut alege real un președinte, ei au fost obligați să aleagă între candidații puși la dispoziție de sistemul antiromânesc care a distrus economia țării.

Președintele George Simion preia modelul american, adică din SUA. Acolo se organizează un set de alegeri preliminare în care mai mulți candidați se prezintă în fața alegătorilor și sunt validați. Are loc practic o cursă preliminară iar cel mai bun devine candidatul partidelor.

George Simion spune că această cursă urmează a se lansa începând cu data de 25 septembrie 2022. Până la acel moment cei care sunt interesați trebuie să își depună candidatura prin intermediul portalului AUR.

Candidații la funcția supremă în stat trebuie să îndeplinească trei condiții: 1) să aibă un CV, 2) să strângă 500 de semnături, 3) să aibă un program politic pentru funcția de președinte al țării.

Pentru a putea deveni candidatul AUR la funcția supremă în stat nu trebuie să fii membru de partid. Poți să nu fii membru de partid, te înscrii în cursa prezidențială și obții votul românilor.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.