Matematica de clasa a IV-a este puntea pe care elevii pășesc în clasa a V-a

2 min read
Matematica de clasa a IV-a este puntea pe care elevii pășesc în clasa a V-a

Dragi cadre didactice, mintea elevilor este ca un burete ce absoarbe toate noțiunile care le sunt prezentate și predate. Important pentru ei este să poată înțelege aceste noțiuni, să le rețină cu ușurință și să le aplice cât mai des pentru a nu fi uitate.
Elevii de clasa a IV-a mai au câteva luni la dispoziție pentru a se pregăti pentru una din schimbările majore din activitatea lor școlară – interacțiunea cu cadre didactice diferite cu stiluri diferite de predare.
Este esențial pentru elevi să exerseze noțiunile învățate în ciclul primar pentru că ele reprezintă bazele a tot ce vor învăța mai departe.
Editura Intuitext pune la dispoziția elevilor o culegere care să le ușureze această muncă și să îi sprijine în studiul individual.
Culegerea de matematică pentru clasa a IV-a este structurată în 10 unități de învățare: primele 9 conțin o serie de tematici aferente unității din care fac parte și sunt încheiate cu două teste, iar unitatea a zecea este de evaluare finală. 
Culegerea respectă programa școlară în vigoare și nu o depășește. Sarcinile de lucru sunt însoțite de răspunsuri și indicații de rezolvare, fiind ușor de parcurs și potrivite profilului de vârstă al elevilor.
Materialul pune la dispoziție 811 exerciții și probleme, având contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară.
Sunt propuse spre rezolvare 18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) și 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursurile școlare.
Auxiliarul se dovedește a fi un adevărat ajutor și pentru pregătirea fiecărui elev pentru Evaluarea Națională. Este o culegere completă care le oferă elevilor un punct de plecare pentru aprofundarea cunoștințelor acumulate la clasă.
Exercițiile și problemele din culegere au nivele de dificultate variate, astfel încât este  accesibilă pentru orice elev.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.