Matematică distractivă la clasa a II-a

1 min read
Matematică distractivă la clasa a II-a

Elevii din clasa a II-a sunt în plină formare la această vârstă și, de aceea, este important să îi familiarizăm cu materiile pe care le vor întâlni mulți ani de acum încolo. Matematica este o materie importantă, care va ajuta, în timp, și la materii precum fizica, chimia sau economia.
Culegerea de matematică are un design atractiv, astfel încât interesul elevilor să fie menținut pe toată perioada efectuării exercițiilor și a sarcinilor.
Structura culegerii este atent gândită, astfel încât să respecte programa școlară prin abordarea interdisciplinară a învățării.
Auxiliarul îmbină exerciții de matematică și de explorarea mediului, astfel încât elevii să-și poată dezvolta competențele.
Structurată accesibil și axată pe conexiuni inter și intradisciplinare, culegerea pune la dispoziția elevilor:

exerciții numeroase, variate, organizate gradual pe nivel de dificultate și explicate punctual în partea denumită „Exercițiu rezolvat”;
probleme cu pronunțat caracter aplicativ;
evaluare formativă;
teste de antrenament;
aplicații pentru componenta de explorare a mediului;
teste de evaluare finală, structurate după modelul evaluărilor naționale.

Colectivul de autori, care a ajutat la redactarea acestei culegeri,  a înțeles nevoia elevilor de a lucra pe materiale atractive.
De asemenea, sarcinile din auxiliar sunt cât mai clar formulate, astfel încât să se poată rezolva cerințele cu cât mai multă ușurință.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.