Michelle Obama va prezenta o emisiune pentru copii pe Netflix. Îi va învăța cum să mănânce sănătos

2 min read
Michelle Obama va prezenta o emisiune pentru copii pe Netflix. Îi va învăța cum să mănânce sănătos

Michelle Obama, gazda unei emisiuni pentru copii!
Show-ul culinar „Waffles + Mochi” („Gofre și Mochi”) este o invitație pentru a încuraja copiii și adulții să gătească împreună în bucătărie și să se conecteze la culturi din întreaga lume.

Foto: cinemagia.ro
Pe parcursul celor 10 episoade de câte 20 minute, Michelle Obama, alături de prietenii ei, Waffles și Mochi, va prepara cele mai gustoase rețete pentru copii împreună cu bucătari renumiți, copii și vedete precum Jack Black, Sia, Mandy Moore, Gaten Matarazzo și Rashida Jones.
Citește și: 10 sfaturi de parenting de la Michelle si Barack Obama
Potrivit cinemagia.ro, show-ul culinar urmărește aventura personajelor principale Waffles și Mochi, care locuiau în Tărâmul mâncării congelate și aveau un vis comun: să devină bucătari! Singura problemă? Tot ce găteau era făcut din gheață. Cei doi se angajează la un supermarket și cu ajutorul unor fețe noi și prietenoase precum Michelle Obama (proprietarul supermarketului) și un coș de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles și Mochi își încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume, gătesc rețete cu ingrediente obișnuite alături de bucătari renumiți, bucătari de casă, copii și vedete.

De-a lungul anilor, Michelle Obama s-a implicat în diverse campanii pentru sănătate. În 2010 ea a reușit să atragă atenția asupra problemei obezității în rândul copiilor din Statele Unite, așa că a lansat campania „Let’s Move!”, prin care îi încuraja pe părinți să facă mișcare alături de copiii lor sau să-i îndrume în acest sens.

Surse: cinemagia.ro, wikipedia.org
Sursă foto principală: cinemagia.ro

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.