Mihail Albișteanu (AUR): Luați mâinile de pe copiii României!

3 min read
Mihail Albișteanu (AUR): Luați mâinile de pe copiii României!

Deputatul AUR Mihail Albișteanu a făcut apel la actuala coaliție de guvernare să lase copiii în pace, în contextul în care există mai multe inițiative legislative care îi vizează pe cei mici, cum ar fi educația sexuală în școli și vaccinarea obligatorie.

„Prima mențiune îl are în vedere pe președintele României, Klaus Iohannis, fost președinte al PNL, care a retrimis la Parlament legea care se referă la obiectul de studiu „Educația sanitară”, obiect care trebuie să se facă în școli cu acordul părinților. Domnia să nu este de acord cu actuală formă a legii și propune schimbarea numelui din „Educație sanitară” în „Educație sexuală”, care să se facă fără acordul părinților, adică, împotriva voinței acestora, deși, pentru a studia Religia în școli, acordul părinților este obligatoriu”, explică Albișteanu.

Deputatul subliniază că, președintele ar trebui să garanteze drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor români, și nu să susțină unele practici de sorginte totalitară. Un al doilea exemplu de inițiativă legislativă care vizează copiii românilor este vaccinarea obligatorie, susținută de fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. Potrivit declarațiilor sale, părinții care ar refuza vaccinarea copiilor lor vor fi amendați cu 10.000 de lei și decăzuți din drepturile părintești.

„Domnul Tătaru nu și-a continuat oribilul gând și astfel nu am putut află și care va fi soarta acelor copii. Probabil, vor fi dați către adopție, dar ce se va întâmplă dacă zeci de mii de părinți vor refuză vaccinarea copiilor lor? Vor fi acești copii dați către adopție în străinătate, eventual cuplurilor gay? Sau se gândește dl. ministru să înființeze uriașe orfelinate, astfel încât acești copii, răpiți din brațele părinților lor, să fie dați în grijă statului, așa cum preconizau autorii bărboși ai Manifestului Partidului Comunist, încă din 1848? Deci, copii românilor trebuie vaccinați cu forța, scoși de sub autoritatea părinților și îndoctrinați cu doctrina LGBT prin așa zise ore de educație sexuală, asupra conținutului cărora părinții nu au dreptul să își exprime acordul”, observă deputatul AUR.

O a treia inițiativă îi aparține ministrului Educației Sorin Cîmpeanu care vrea să modifice structura anului școlar astfel încât să trecem la organizarea pe semestre și să mute data de începere a anului școlar de pe 15 septembrie pe 1 septembrie – „abramburirea” totală a elevilor .

„Este interesant cum cei care se prezintă drept liberali susțin cu fervoare aceste măsuri de tip totalitar, opuse față de principiile de ei clamate, măsuri care îi vizează tocmai pe copii, cei care reprezintă viitorul acestei țări. Domnilor zis liberali, renunțați la măsurile de tip bolșevic. Luați mâinile de pe copiii României!

Și pentru că acuzați AUR de extremism și antisemitism, vă întreb, domnule Ministru liberal al Internelor când veți da publicității numele atacatorului virtual al actriței Maia Morgenstern? Sau, poate, nu doriți să se afle că ar putea fi de fapt o altă înscenare împotriva AUR, ordonată Serviciilor de la nivel foarte înalt?”, întreabă Mihail Albișteanu, deputat AUR.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.