Redeschiderea școlilor, condiționată de vaccinare? Mesajul promovat de președintele Iohannis

2 min read
Redeschiderea școlilor, condiționată de vaccinare? Mesajul promovat de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de promovare a vaccinării, reîntoarcerea copiilor la școală fiind primul argument din cele patru prezentate de șeful Statului într-o postare pe Facebook.
„Toți copiii se reîntorc în clase”, este primul argument în favoarea vaccinării, așa cum rezultă din imaginea de profil de pe contul oficial de Facebook al președintelui Iohannis.
„Vaccinarea oprește pandemia! Să revenim cât mai curând la normalitate!
Toți copiii se reîntorc în clase
Îi revedem pe cei dragi
Ne bucurăm de vacanțe în siguranță
Mergem din nou la concerte și spectacole
Ne vaccinăm, reușim împreună!”, este mesajul promovat de președintele Iohannis.
Actualmente, Ministerul Educației Naționale (MEN) desfășoară o campanie de susținere a vaccinării în școli, în ciuda opoziției părinților.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.