Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, are „senzația” că se va ajunge la carantinarea Bucureștiului, în câteva zile

2 min read
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, are „senzația” că se va ajunge la carantinarea Bucureștiului, în câteva zile

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu exclude carantina pentru municipiul București și este convins că rata de infectare cu SARS-CoV-2 este mai mare decât cea raportată și va mai crește.
Vlad Voiculescu a spus, duminică, faptul că nu este exclusă carantina în București.
„Nu putem exclude acest lucru (carantina – n.r.) și după 6 la mie – și senzația mea este că vom ajunge acolo în câteva zile -, nicio măsură nu poate fi eliminată și atunci o să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei și o să vedem”, a spus Ministrul Sănătății.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Acesta a spus că între închiderea centrelor comerciale peste weekend și închiderea școlilor, preferă închiderea centrelor comerciale.
Ministrul a mai spus că este convins că „Bucureștiul are, astăzi, o cifră mai mare (de infectare – n.r.)”, atunci când a fost întrebat dacă rata de infectare de duminică, din București, este de 5,33 sau 5,46 la mie.
 Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.