Cîțu: Am constatat în ultima vreme o relaxare nepermisă

1 min read
Cîțu: Am constatat în ultima vreme o relaxare nepermisă

Florin Cîțu a constatat că regulile aflate în vigoare privind combaterea răspândiri coronavirusului nu au mai fost respectate la fel de strict și a le-a cerut prefecților să ia măsuri în acest sens. Premierul a subliniat că respectarea regulilor este esențială pentru ținerea sub control a pandemiei.

„Vedem în 30 de judeţe şi în Bucureşti o creştere continuă a incidenţei şi, zilnic, avem noi localităţi în zona roşie, pentru că o minoritate preferă să nu respecte regulile. Ne vom asigura că tot mai mulţi se vor conforma, astfel încât majoritatea cetăţenilor care respectă regulile să nu fie afectaţi de comportamentul celorlalţi”, a scris Cîţu, pe Facebook.

El a precizat că, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o, tot luni, cu reprezentanţii autorităţilor locale din Bucureşti, au fost analizate soluţii pentru ca regulile de prevenire a răspândirii virusului să fie respectate pe stradă, în mijloacele de transport, în centre comerciale, la terase şi restaurante, în şcoli, în instituţiile publice şi la locul de muncă.

„Am constatat în ultima vreme o relaxare nepermisă dacă vrem să ţinem sub control pandemia. Datoria noastră este să ne asigurăm că măsurile sunt respectate în toate cazurile, întrucât şi-au dovedit eficienţa. Vrem să evităm carantina, pentru a nu afecta şi mai mult activităţile economice”, a transmis prim-ministrul.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.