Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, de acord cu pașaportul de vaccinare. „Aş prefera un certificat electronic, pe telefon”

2 min read
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, de acord cu pașaportul de vaccinare. „Aş prefera un certificat electronic, pe telefon”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susține ideea unui document care să ateste vaccinarea, precizând că ar prefera un certificat electronic, care să intre într-un wallet pe telefon.
Ministrul Sănătății a avertizat, într-un interviu acordat TVR, că vor fi state care vor condiţiona primirea pe teritoriul lor de certificarea vaccinării împotriva covid, transmite AlephNews.
„Eu cred că e o idee bună să ai un document care să ateste că te-ai vaccinat. Există deja un certificat. Eu, unul, aş prefera un certificat electronic. Dacă vreţi să-i spuneţi paşaport. Aş prefera să intre într-un wallet pe telefon. Nu vorbim despre limitarea unor drepturi, dar există discuţii la nivel european. În România nu vor exista astfel de limitări, dar în străinătate, în momentul ăsta există limitări”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit sursei citate.
El dă ca exemplu de limitare certificarea unie testări la intrarea într-o ţară.
„Nu poţi să spui nu vreau să mă testez, dar vreau să mă duc în Grecia. Dacă vrei să te duci în Grecia, te testezi. Există anumite state care pot impune restricţii”, a spus ministrul Sănătăţii.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.