Mirela Vaida este revoltată! Cere redeschiderea școlilor: „Cum să lăsăm în ultimă instanță educația copiilor noștri?”

2 min read
Mirela Vaida este revoltată! Cere redeschiderea școlilor: „Cum să lăsăm în ultimă instanță educația copiilor noștri?”

Educația ar trebui să fie prioritară pentru autorități
Mirela Vaida este de părere că educația ar trebui să fie prioritară pentru autorități și că problema nu este în școli, ci în mall-urile care nu s-au închis. „Problema nu este în şcoli, este în mall-uri, care nu s-au închis. Din moment ce nouă ni se deschid teatrele, deci întindem o mână de ajutor culturii, cinematografiei, domeniului HoReCa, care a avut atât de mult de suferit, cum să lăsăm în ultimă instanţă educaţia copiilor noştri? Împreună cu autorităţile ar trebui să relaxăm măsurile şi să facem tot ceea ce putem pentru educaţia lor”, a spus Mirela Vaida la Antena 3, potrivit Ok! Magazine.

Foto: facebook.com/vaida.oficial
De asemenea, prezentatoarea TV militează pentru vaccinarea cadrelor didactice și cere redeschiderea școlilor, în condițiile în care numărul de infectari a scăzut și incidența nu mai este atât de mare.
„Dacă cifrele sunt corecte, nu mai avem atât de multe pericole şi incidenţa nu mai este atât de mare. Dacă a scăzut numărul de cazuri poate că ar trebui să încercăm să ne reacomodăm. Eu sunt pentru vaccinarea cadrelor didactice”, a mai adăugat Mirela Vaida.
Citește și: Mirela Vaida, cea mai importantă regulă în educația copiilor ei: „Începe din aceste lucruri simple…”
Nu este pentru prima dată când prezentatoarea tv își exprimă nemulțumirile cu privire la măsurile luate de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. În toamna anului trecut, la începutul noului an școlar, a refuzat să își ducă copiii la grădiniță pe fondul dezorganizării și lipsei de interes pentru sănătatea copiilor. Mirela mai spunea, la momentul respectiv, că îi este teamă și pentru mama ei, care este învățătoare la o școală în Iași și care urmează să iasă la pensie.
Mirela Vaida are trei copii. A devenit pentru prima dată mamă acum 4 ani,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.