Nicolae Voiculeț acuză că Guvernul Cîțu nu a vrut să finanțeze „Ziua Imnului la Crucea Eroilor”: Aveți demnitatea și onoarea să nu mai fiți atât de ipocriți, lăsând impresia că sunteți și voi români

2 min read
Nicolae Voiculeț acuză că Guvernul Cîțu nu a vrut să finanțeze „Ziua Imnului la Crucea Eroilor”: Aveți demnitatea și onoarea să nu mai fiți atât de ipocriți, lăsând impresia că sunteți și voi români

Artistul Nicolae Voiculeț îi transmite un mesaj premierului Cîțu în care îi reproșează faptul că nu a susținut finanțarea de către Guvernul României a evenimentului de celebrare a Zilei Naționale a Imnului României. Acesta ar urma să aibă loc la Crucea Eroilor din masivul Bucegi.
„Domnule prim-ministru Cîțu Florin Vasile, am fost înștiințat că ați dat ordin să nu mi se aprobe solicitarea de finanțare pe care am depus-o la Guvernul dumneavoastră pentru evenimentul de celebrare a Zilei Naționale a Imnului României pe care îl organizez la Crucea Eroilor din munții Bucegi, “Ziua Imnului la Crucea Eroilor”.
Cum nu v-a interesat acum o lună să cinstiți în vreun fel Ziua Tricolorului celebrată pe 26 iunie, nu vă interesează nici însemnătatea Imnului României, care acum răsună la Olimpiada de la Tokyo.., dar în schimb vă place să țineți discursuri elogiative de Ziua Franței sau prin alte ambasade.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Cu toate piedicile și discriminarea politică pe care o arătați împotriva mea și a celor care susținem identitatea și valorile naționale, eu tot voi intona “Deșteaptă-te române”, pe 29 iulie. Nici dumneata și nici oricine altcineva nu mă va putea opri, în ciuda nealocării fondurilor necesare pentru a susține acest eveniment..!
Ăștia sunteți voi și noi știm… cine sunteți!
Ați demonstrat-o de atâtea ori că nu dați doi bani pe însemnele și identitatea României. Atât dumneata cât și șeful dumitale sunteți niște indivizi care ați jignit și îndatorat o Țară întreagă, transformând românii în sclavi legali ai Europei.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.
Banii guvernului dumitale,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.