Numai în România: o mamă a sunat la 112 pentru că nu putea ajunge la grădiniță să își ia copilul din cauza traficului

2 min read
Numai în România: o mamă a sunat la 112 pentru că nu putea ajunge la grădiniță să își ia copilul din cauza traficului

O femeie a sunat la 112 pentru că a întârziat să își ia copilul de la grădiniță din cauza traficului
Nemulţumită de faptul că întârzie de fiecare dată când trebuie să își ia copilul de la grădiniță, din cauza traficului aglomerat din oraș, o femeie a decis să sune la 112 în încercarea de a obține ajutor. 

Aceasta a povestit, pe Facebook, că a încercat inițial să obțină ajutorul Poliției locale, după care a sunat la 112, în speranța că va fi trimis un echipaj pentru dirijarea traficului.
„Cum se poate rezolva aglomeraţia zilnică, dar mai ales cea de vineri… prea multe semafoare nesincronizate… Am ajuns să fim sunaţi de educatori că copilul meu a rămas ultimul… eu fiind blocată în circulaţie. Ies de la servici la ora 16 şi ajung să iau copilul după 40 de minute petrecute în trafic… pe distanţă de la Piaţa Mare la gară… Am sunat la poliţia locală care mi-a zis că ei nu pot face nimic, după am sunat la 112 să pot vorbi cu cineva de la poliţia rutieră (deoarece la nr de pe site nu răspunde nimeni)… mi s-a spus că ei eu la dispoziţie 2 echipaje şi vor vedea colegii dacă chiar este necesar să intervină în dirijarea circulaţiei…evident nu era necesar pt că nu a fost nimeni de la ei pt a decongestionă circulaţia… Ambele instituţii mi-au spus să fac reclamaţie la primărie pt că de cei din primărie depinde totul…”, a scris femeia, conform actualmm.ro.

Surse: actualmm.ro, hotnews.ro, g4media.ro

Surse foto: istockphoto.com

Alte articole care te-ar putea interesa

Ziua în care copilul meu a sunat la 112 Fusese o zi complicată … nu grea, nu dificilă, doar sinuoasă în desfășurarea ei. Covidul ăsta mă ține acasă,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.