O elevă din Focșani este internată la Psihiatrie după ce a fost agresată de profesoara de matematică

2 min read
O elevă din Focșani este internată la Psihiatrie după ce a fost agresată de profesoara de matematică

O elevă din Focșani a ajuns la Psihiatrie din cauza profesoarei de matematică
Mama unei eleve de 17 ani de la Liceul Economic din Focşani acuză un dascăl că i-a terorizat fata. Femeia spune că fiica ei face des crize din cauza profesoarei de matematică, care ar fi jignit-o în repetate rânduri. Doar când aude de profesoara de matematică, fata începe să tremure până la leșin, spune mama acesteia: „Când se deschide subiectul de matematică, de profesor de matematică, și dacă aude doar, îi încep spasmele alea urâte până cade jos din picioare”.

Comportamentul violent al profesoarei ar fi început în timpul orelor online și s-ar fi accentuat după întoarcerea în bănci, potrivit Observator.
„De câte ori i se dădea o testare, îi stătea la bancă: „Ia să te văd cât de deșteaptă ești”. Buşea cu palmă în bancă. Dacă greșea ceva, nu mergea să îi explice să o ajute, îi bușea cu palmă în masă și o făcea și proastă. O jignea. Dansa i-a smuls caietul fetiței din faţă, a mers cu caietul la tablă și a scris ceea ce a scris pe caiet pe tablă și le-a spus copiilor din clasă „vedeți cât de deșteaptă e, copii, că nu e în stare să facă un exercițiu de clasa a patra”. Și aici a clacat, a început să tremure foarte tare”, mai spune mama elevei.
Citește și: VIDEO: O profesoară a intrat cu mașina într-un grup de elevi. Cum a fost posibil
Fata ajuns, în cele din urmă, la Spitalul de Psihiatrie din Focșani, unde un medic i-a pus diagnosticul de tulburare provocată de un factor de stres și i-a recomandat să nu mai meargă la școală. Starea fetei s-a deteriorat atât de tare încât mama fetei și-a dat demisia de la locul de muncă pentru a avea grijă de aceasta,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.