O familie cu trei copii trăiește într-un cort și internauții îi consideră pe părinți iresponsabili

2 min read
O familie cu trei copii trăiește într-un cort și internauții îi consideră pe părinți iresponsabili

Un cuplu și cei 3 copii ai lor trăiesc într-un cort
Bo și soțul ei, Tye, sunt freelanceri și au trei copii: Indiana, Archer și Olive. Toți cei 5 călătoresc cu o mașină Landcruiser prin toată Australia, campând cu cortul în diverse locuri. 
Nu se feresc să vorbească despre stilul lor de viață și de aceea dezvăluie adesea imagini din călătorie pe canalul lor de YouTube și pe diverse rețele de socializare. Din informațiile oferite de „The Sun”, cuplul australian s-a prezentat astfel: „Bună! Suntem Bo și Tye și, alături de cei trei copii ai noștri, vrem să vă împărtășim din experiențele noastre. Călătorim cu mașina noastră, un Landcruiser căruia îi spunem „Peanut” și campăm în mai multe locuri din Australia. Fiți alături de noi ca să cunoașteți diverse locații în care campăm pe parcursul călătoriei.”

Bo a precizat că familia ei trăiește într-un cort și că toți copiii fac școala acasă. Spre exemplu, în imaginea de mai jos se poate sesiza cum una dintre fiicele sale își face temele, iar în apropierea ei se vede cortul deschis la culoare. 

Mama a insistat asupra ideii că au optat să stea într-un cort pentru ca în fiecare zi să aibă parte de o altă priveliște: „Bun venit pe TikTok ca să vedeți cum stăm într-un cort, cum copiii noștri fac școala acasă și cum mașina noastră contribuie la acest stil de viață. Iată cum e să trăiești într-un cort alături de soțul tău și de cei trei copii pentru a avea ocazia, în fiecare dimineață, când te trezești, să ai parte de o nouă priveliște.”

În același timp, Bo vine cu detalii care țin de modul în care își petrec timpul. De pildă, copiii fac cu rândul pentru a pregăti cina, așa cum se menționează și în materialul disponibil în sursa citată: „Copiii noștri pregătesc pe rând cina.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.