Aceată mămică are 14 tatuaje pe față și internauții consideră că nu are o apariție demnă de o mamă: „Mă fac să mă simt ca o criminală”

2 min read
Aceată mămică are 14 tatuaje pe față și internauții consideră că nu are o apariție demnă de o mamă: „Mă fac să mă simt ca o criminală”

În timp ce tatuajele de pe corpul mamei britanice nu atrag prea mult atenția celor din jur, cele 14 opere de artă de pe fața ei sunt cele care stârnesc indignare. Claire a fost catalogată drept o „criminală” și a fost, în repetate rânduri, făcută să se simtă ca o „mamă rea”.
„Există această preconcepție că dacă ai un tatuaj pe față, ești un om periculos și iresponsabil, ceea ce este atât de departe de adevăr. Sunt o mamă bună, am o afacere de succes și am o relație stabilă – nu trăiesc periculos și nimic nu-mi place mai mult decât o noapte petrecută acasă, în pijamale”, a declarat Claire pentru The Sun.

De asemenea, ea susține că mulți îi spun că și-a „distrus” corpul făcându-și atâtea tatuaje și spune că, deși în trecut obișnuia să poarte discuții în contradictoriu cu aceștia pe tema tatuajelor, a renunțat să mai facă acest lucru. „Am primit și întrebări de genul „De ce ți-ai face așa ceva?” și comentarii de genul „Erai atât de frumoasă înainte!”, care insinuează că mi-am distrus cumva corpul. Obișnuiam să post discuții în contradictoriu cu acești oameni, dar acum îl ignor. Nu trebuie să mă apăr și nu merită energia mea.”, a explicat aceasta.
Claire, care este si artist tatuator, are patru copii cu vârste cuprinse între șase luni și 12 ani, și cu partenerul ei de trei ani, șoferul Jonny, în vârstă de 30 de ani. Si-a facut primul tatuaj – o zână la încheietura mâinii – la varsta de 15 ani, insa le sfatuieste pe adolescente sa nu ii urmeze exemplul:
„Mi-am tatuat o zână când aveam 15 ani. Eram prea mică și nu vă sfătuiesc să vă faceți unul la acea vârstă. Tatuajul mi-a plăcut atunci, dar acum este acoperit!

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.