Smiley și Gina Pistol au decis să se căsătorească! Ce rol a avut micuța Josephine la momentul cererii în căsătorie

2 min read
Smiley și Gina Pistol au decis să se căsătorească! Ce rol a avut micuța Josephine la momentul cererii în căsătorie

„Am decis să ne căsătorim (…) Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi (…) Am zis că nu pot să fac anunțul eu singur, așa că da, suntem aici. Așadar, am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an, probabil am luat-o acum mult timp, dar acum am verbalizat-o.”, a mărturisit Smiley.
Cum a decurs cererea în căsătorie
Deși anunțul a venit abia acum, cei doi s-au logodit pe 22 decembrie 2021, într-o seară normală, când Gina o pregătea pe micuța Josephine pentru băiță. De altfel, fetița a avut un rol important în cadrul cererii.
„Era într-o seară normală de familie noi 3. Pregăteam baia fiicei noastre. Spălam cada și eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat să vin puțin. Am venit cu mâinile pline de spumă și am început să-mi pun întrebări. Mă uitam la ei, Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să zică ceva, dar nu l-am auzit. N-am auzit începutul pentru că o vedeam pe Josephine cum rodea cutia. Josephine râdea la o cutie, eu cu mâinile pline de spume, Andrei zicea ceva și l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a marturisit Gina.

„Eram în cameră la Josephine. Eu i-am spus lui Josephine să țină cutia,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.