O femeie din Polonia a adus pe lume cvintupleți. Era deja mamă a 7 copii

2 min read
O femeie din Polonia a adus pe lume cvintupleți. Era deja mamă a 7 copii

Cei cinci bebeluși au cântărit între 710 și 1.400 de grame la naștere și au fost imediat puși în incubatoare. Ei au avut nevoie de asistență respiratorie, însă medicii sunt optimiști cu privire la evoluția lor, având în vedere că s-au născut prematur.

Mama cvintupleților, Dominika Clarke, în vârstă de 37 de ani, a declarat marți, într-o conferință de presă la Cracovia, că se simte mai bine decât se aștepta și că este optimistă cu privire la ceea ce va urma. Pe lângă cei cinci micuți, femeia mai are încă șapte copii cu vârste cuprinse între 10 luni și 12 ani.
„Mă simt foarte bine. Mult mai bine decât am crezut. Copiii se odihnesc, starea lor este stabilă. Este ceva extraordinar care nu este dat oricui să trăiască. O astfel de sarcină este una la 52 de milioane. Sunt matematician, deci îmi plac astfel de statistici. Există o șansă mai mare să câștigi la loterie decât să ai o astfel de sarcină”, a declarat femeia pentru presa de peste granițe.

Femeia este căsătorită cu un bărbat de naționalitate britanică. În ultimele 10 săptămâni acesta a rămas acasă pentru a avea grijă de cei șapte copii câtă vreme Dominika a rămas sub observație la spital.
Citește și:

Sarcina naturală cu cvintupleți, una la 60 de milioane. Bebeluşii s-au născut și sunt adorabili!
Super-mama, naste cvintupleti, conceputi pe cale naturala
Povestea unei gravide cu cvintupleti: 6000 de calorii pe zi, 12 vizite pe noapte la baie si multe dureri

Surse foto: Facebook

Surse articol: metro.co.uk

Alte articole care te-ar putea interesa

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.