Un gospodar a fost omorât de propria sa găină

2 min read
Un gospodar a fost omorât de propria sa găină

Violina Gorcinschi
– 15 februarie 2023 15:45

Un bărbat a fost ucis de propria sa găină (foto: earthtodome.com)

Un bărbat de origine olandeză care locuia în Irlanda, Jasper Kraus, a murit în condiții suspecte, omorât de propria sa găină, din rasa Brahma. Victima, care trăia în orașul Roscommon, avea un coteț de găini și avea grijă de ele.
Într-o dimineață, a fost găsit plin de sânge și deși a fost resuscitat, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Conform fiicei victimei, găina „ucigașă” era cunoscută pentru agresivitatea sa, însă nimeni nu se gândea că se va ajunge la o asemenea grozăvie, arată Știrile Pro TV.Atacul păsării i-ar fi provocat hemoragii masive victimei (foto: thehappychickencoop.com)
Un bărbat a fost ucis de propria sa găină
Jasper Kraus a murit în gospodăria sa din Irlanda după ce a fost atacat mortal de o găină agresivă, din rasa Brahma. Conform anchetatorilor, bărbatul a decedat din cauza hemoragiei de la rănile provocate de atacul găinii.În dimineața zilei în care a avut loc incidentul, fiica victimei a plecat la cumpărături, iar când s-a întors, tatăl său era în siguranță și dormea. Ulterior, Virginia Guinan a fost contactată de proprietarul casei pe care au închiriat-o, care a anunțat-o că tatăl său a decedat. Paramedicii ar fi încercat să îl resusciteze, iar victima intra și ieșea din starea de conștiență, spunând doar un singur cuvânt: „cocoș”. Acesta a fost declarat mort în după-amiaza aceleiași zile.După ce a sosit la fața locului, fiica sa a găsit urme de sânge lângă casă, până la cotețul de găini și a bănuit că ar putea fi găina agresivă, care i-ar fi atacat și fiica în trecut. Când au găsit pasărea, aceasta avea ghearele pătate de sânge.

Bărbatul era grav rănit la piciorul stâng, fiind găsit într-o baltă de sânge. Acesta ar fi suferit de cancer în trecut, iar în perioada în care s-a întâmplat tragedia, era încă sub tratament.Medicul care a efectuat autopsia bărbatului a precizat că „circumstanțele morții au fost neobișnuite”.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.