O fetiță de 5 ani a dispărut fără urmă de 11 zile în Florența

2 min read
O fetiță de 5 ani a dispărut fără urmă de 11 zile în Florența

O fetiță a dispărut de mai bine de o săptămână în Florența
Mia Kataleya Chicillo Alvarez are 5 ani și locuiește cu părinții săi, Kathrina Alvarez și Miguel Angel Romero, în fostul hotel Astor din Florența. Acesta a fost închis în anul 2020, iar de atunci este ocupat de mai multe familii de imigranți ilegali. Mia și familia ei locuiesc acolo din septembrie 2022. Familia Alvarez, de origine peruană, a venit în Italia pe când Mia avea 6 luni. 
Mia Kataleya a dispărut de la hotel pe 10 iunie și era îmbrăcată în pantaloni mov și tricou alb. Potrivit „Daily Mail”, citând „La Repubblica”, o fetiță de 3 ani, care locuiește în fostul hotel Astor, le-a povestit părinților Miei că ultima dată a văzut-o pe aceasta plângând, fiind târâtă cu forța de către un bărbat.
Hotelul din care a dispărut fetița a fost evacuat la sfârșitul săptămânii trecute
Prima ipoteză vehiculată de politiștii ce se ocupă de cazul Miei este că aceasta ar fi fost pusă într-o valiză și răpită din hotel. O imagine provenită de la o cameră de supraveghere o surprinsese pe fetiță jucându-se pe treptele din curtea hotelului în jurul orei 15:12, pe 10 iunie, chiar înainte să dispară. Între timp, departamentul de investigații al carabinierilor a hotărât să ia probe de pe o periuță de dinți a copilului pentru analize ADN. 
Sâmbăta trecută, clădirea fostului hotel Astor a fost evacuată de poliție și s-a descoperit că era locuită ilegal de 140 de persoane. Recent, la hotel avuseseră loc mai multe acte de agresiune, un bărbat din Ecuador povestind că a fost nevoit să sară de la etajul al treilea ca să evite o bandă care îl atacase cu mai multe cuțite.
Duminică, 10 ofițeri de poliție au golit pubelele din fața hotelului în care locuia Kataleya,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.