O fetiță de patru luni ar fi murit strivită de părinți în pat

2 min read
O fetiță de patru luni ar fi murit strivită de părinți în pat

Megan David, fetița româncă din Italia de doar patru luni, a fost găsită de propriul tată fără suflare în noaptea de miercuri spre joi, a săptămânii trecute. Șocul a fost uriaș pentru proaspeții părinți, care au alertat de urgență autoritățile, însă copila nu a mai putut fi salvată. Medicii ajunși la locul tragediei l-au găsit pe tată făcându-i masaj cardiac și ei au încercat, la rândul lor, să o resusciteze timp de 50 de minute, însă au fost nevoiți să declare decesul.
Moartea subită a fetiței a ridicat multe semne de întrebare pentru experții prezenți la fața locului, apărând astfel suspiciunea ca aceasta ar fi fost strivită de părinți în timpul somnului. Aparent, bebelușa dormea alături de mama și tatăl ei. 
Medicul legist Antonello Cirnelli și expertul patolog Stefania Rizzo sunt specialiștii care au efectuat autopsia lui Megan și supozițiile par să prindă tot mai mult contur. Ancheta este în plină desfășurare pentru a se descoperi cu certitudine cauza morții, însă rezultatele preliminare ale autopsiei arată că bebelușa a fost sufocată, ceea ce i-a adus și decesul. 
Conform anchetatorilor prezenți în locuința familiei David din Rossano Veneto, Italia, părinții copilei, Irina și David, dormeau în pat cu fetița de patru luni, dar și cu copilul lor mai mare, în vârstă de șase ani. Deși inițial au crezut că ar putut avea de-a face cu un caz de sindromul morții subite la bebeluși, datele problemei par să se îndrepte tot mai mult spre moarte prin strivire, provocată involuntar de către unul din cei trei membri ai familiei. 
Se așteaptă datele de natură histologică și toxicologică prelevate în timpul autopsiei pentru a se declara cauza morții. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.