O învățătoare însărcinată și-a întrebat elevii ce să facă dacă bebe va plânge. Răspunsurile sunt haioase!

O profesoară însărcinată și-a întrebat elevii ce ar trebui să facă atunci când bebelușul ei va începe să plângă. Răspunsurile te vor amuza teribil!
Știm clar că cei mici nu au niciun filtru; ei spun tot ce le trece prin cap, indiferent de consecințe. Nancy Bullard, o profesoară de științe la o școală din Carolina de Nord, care urmează să nască în curând, i-a întrebat pe elevii săi de 6 ani cum cred ei că ar trebui să procedeze atunci când bebelușul ei va plânge.

Foto: mrs.b.tv
În timp ce unii copii au dat răspunsuri simple, precum „Fă-i o salată de fructe” sau „Da-i vată de zahăr”, alții au oferit și răspunsuri profunde și emoționante precum „Arată-i cerul” sau „Îmbrățișează-l”. Profesoară s-a amuzat la răspunsuri precum:

„Lasă-l să plângă”;
„Aruncă cu brânză în el”;
„Fugi”;
„Pune-l la culcare”;
„Fă tot ce poți, oricum nu o să mai poți să dormi”;
„Șterge-l la fund”.

Foto: mrs.b.tv

Foto: mrs.b.tv

Foto: mrs.b.tv

Foto: mrs.b.tv
Nancy și soțul ei l-au întâmpinat pe bebelușul Sam la 1 decembrie 2021. A fost o călătorie grea pentru ea și soțul ei, o călătorie care a durat trei ani și jumătate. Nancy a împărtășit experiența cu cei care o urmăresc pe TikTok, transformând o poveste foarte personală și emoționantă într-o oportunitate de predare, spunând: „Canalul meu este dedicat educației științifice și există multă știință implicată în FIV”.

Foto: mrs.b.tv
Nancy a spus că „ultimii trei ani și jumătate au fost plini de sute de injecții, medicamente, analize de sânge, programări, operații, anxietate și suferință”. Dar, în cele din urmă, cel de-al treilea ciclu de fertilizare în vitro a avut succes, iar acum îi încurajează pe cei care se află într-o situație similară să își păstreze credința.

 » sursa: www.qbebe.ro